ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM s-a lansat în campania electorală

12:07 | 13.10.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Partidul Democrat din Moldova (PDM) s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent, informează MOLDPRES.

Liderul formaţiunii Marian Lupu a declarat astăzi la o conferinţă de presă că PDM „va face o campanie electorală deschisă şi onestă". „Ne punem scopul să surprindem prin iniţiative interesante şi curajoase, care să aducă folos oamenilor Moldovei şi nu prin atacuri murdare la adresa altor concurenţi electorali”, a spus Lupu. Preşedintele democraţilor a mai adăugat că reprezentanţii formaţiunii vor porni mîine într-un turneu naţional, se vor deplasa în fiecare localitate din ţară pentru a discuta cu oamenii şi pentru a afla care sînt problemele acestora. În rezultatul consultărilor cu cetăţenii va fi definitivată platforma electorală a PDM, a conchis Lupu.


Tot astăzi, democraţii au prezentat „Planul economic pentru creşterea Moldovei”. Acesta conţine mai multe măsuri menite să determine dezvoltarea Republicii Moldova.


PDM a fost înregistrat în calitate de concurent electoral vineri, 10 octombrie curent. Formaţiunea va fi prima în buletinul de vot la alegerile parlamentare.

img14000085

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!