ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

600 de poliţişti vor asigura ordinea publică în capitală de “Hramul oraşului Chişinău”

12:25 | 13.10.2014 Categorie: Societate

Chişinău, 13 oct. /MOLDPRES/. Circa 600 de poliţişti vor asigura mîine ordinea publică în capitală în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii “Hramul oraşului Chişinău”. Anunţul a fost făcut astăzi de şeful Inspectoratului Naţional de Patrulare, Maxim Maxian, în cadrul unei conferinţe de presă, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Maxian, în capitală şi în suburbii vor fi intensificate itinerariile de patrulare, iar grupele operative vor fi dublate.

“Persoanele care vor avea un comportament violent sau se vor afla în stare de ebrietate avansată vor fi evacuate din zona de desfăşurare a manifestărilor. De asemenea, va fi interzis accesul persoanelor la eveniment care deţin obiecte ce pun în pericol securitatea altor oameni”, a declarat Maxian.

Totodată, mîine, circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, pe segmentul dintre străzile Mihai Viteazul şi Ismail. În acest sens, va fi modificat şi itinerarul troleibuzelor, autobuzelor şi microbuzelor care traversează zona.

Potrivit lui Maxian, pentru ziua de mîine au fost prevăzute locuri de parcare lîngă Circ, la Academia de Ştiinţe, străzile Ierusalim, Cosmonauţilor ş.a.

Evenimentele dedicate Hramului oraşului Chişinău vor începe mîine de la ora 11.00. Cetăţenii care vor veni în Piaţa Marii Adunări Naţionale sînt îndemnaţi “să aibă grijă de bunurile personale şi să contacteze poliţia la sesizarea vreunui caz suspect”.

img14000092

img14000092

img14000092

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!