ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu ministrul estonian al Agriculturii

09:21 | 22.10.2014 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o întrevedere cu o delegaţie a Ministerului Agriculturii al Republicii Estonia, condusă de către ministrul Ivari Padar, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cadrul discuţiilor, oficialii au subliniat nivelul excelent al relaţiilor bilaterale, în special în contextul dinamizării contactelor pe dimensiunea comercial-economică. Viceministrul Tudor Ulianovschi a adus mulţumiri pentru sprijinul activ pe care autorităţile estoniene îl acordă Republicii Moldova în procesul de integrare europeană, inclusiv prin asistenţa pentru dezvoltare şi cooperare oferită de Guvernul de la Tallinn. 

Părţile au pledat pentru intensificarea schimburilor comercial-economice, abordînd în special problematica exportului producţiei agro-alimentare din ambele ţări. 

Ministrul estonian al Agriculturii, Ivari Padar, se află într-o vizită oficială în Republica Moldova la invitaţia omologului moldovean, în scopul identificării unor proiecte concrete de cooperare în domeniile agriculturii şi industriei alimentare.

img14000125

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!