ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul Slovaciei a ratificat Acordul de Asociere dintre R. Moldova şi UE

09:54 | 22.10.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Parlamentul Slovaciei a ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, relatează MOLDPRES. 

Informaţia a fost confirmată pentru agenţie de Ana Taban, şef al Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al R. Moldova. Legea privind ratificarea Acordului de Asociere a fost promulgată ieri de Preşedinte Slovaciei Andrej Kiska. 

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană a fost ratificat de Parlamentul de la Chişinău la 2 iulie curent, procedură pe care urmează să o parcurgă şi organele legislative ale tuturor ţărilor membre ale UE. Slovacia este a şasea ţară care a ratificat documentul, după România, Letonia, Lituania, Estonia şi Malta.

img14000161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!