ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În raionul Leova a fost construit în timp record un drum de acces

10:34 | 22.10.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. În raionul Leova a fost construit în timp record un drum de acces. Este vorba de un traseu de aproape 4 kilometri care uneşte comunele Sărăţica Nouă şi Tomaiul Nou, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud, proiectul „Construcţia drumului local Sărăţica Nouă – Tomaiul Nou” a început în luna iunie a anului curent. Durata implementării este de 12 luni, însă antreprenorul a executat lucrările timp de patru luni. 

Ca urmare a acestui proiect, 600 de familii vor avea acces la localităţile respective, iar elevii care frecventează şcoala din Sărăţica Nouă se vor putea deplasa la ore pe orice vreme. 

Pentru construcţia drumului local din raionul Leova s-au cheltuit circa zece milioane de lei, bani alocaţi de Fondul Naţional pentru Dezvoltare Regională.

img14000189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!