ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cetăţenii cu drept de vot pot depune declaraţia de şedere pînă la 30 octombrie

12:32 | 22.10.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 22 oct. /MOLDPRES/. Cetăţenii cu drept de vot pot depune declaraţia de şedere pînă la 30 octombrie curent pentru a fi incluşi în listele de alegători pentru parlamentarele din acest an, informează MOLDPRES. 

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), persoanele cu drept de vot care, după ultima participare la alegeri, şi-au schimbat locul de şedere, sînt în drept să-şi declare noul loc de şedere la organul administraţiei publice locale pentru a putea fi înscrise în lista de alegători la secţia de votare corespunzător locului şederii. 

Declaraţia se depune personal de către solicitant la prezentarea originalului şi copiei buletinului de identitate. Declaraţiile depuse la scrutinele anterioare nu mai sînt valabile.

Alegerile parlamentare se vor desfăşura pe 30 noiembrie curent.

img14000275

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!