ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională se situează pe locul 119 în topul UEFA

08:45 | 24.10.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Moldovei este plasată pe locul 119 în clasamentul Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), dat publicității ieri, relatează MOLDPRES.

Aceasta a coborît cu 14 trepte în top, comparativ cu luna precedentă. Faptul se datorează înfrîngerii suferită (1-2) în partida disputată cu reprezentativa Austriei și egalității consemnată (1-1) în meciul cu echipa Rusiei în preliminariile Campionatului European-2016.

Adversarele lotului națională în turneul preliminar din cadrul Europenelor ocupă următoarele poziții în clasament: Austria – locul 29, Rusia – 30, Suedia – 39, Muntenegru – 64, iar Liechtenstein – 155.

Pe primul loc în clasament se situează selecționata Germaniei, urmată în ierarhie de selecționatele Argentinei și Columbiei.

img14000343

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!