ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chris Evert: "Serena Williams ar trebui s-o invite pe Simona Halep la cină"

18:44 | 24.10.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Fosta jucătoare de tenis Chris Evert a scris, vineri, pe Twitter, că Serena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep, după ce ocupanta locului 1 WTA a reuşit să acceadă în semifinalele Turneului Campioanelor datorită româncei, relatează MOLDPRES cu referire la Mediafax. 

"Cred că Serena Williams ar trebui s-o scoată la cină pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru că le-au ţinut în «viaţă»!", a scris Evert. De asemenea, cotidianul L'Equipe a notat că Serena Williams a ajuns în semifinalele Mastersului de la Singapore datorită Simonei Halep, în timp ce presa italiană precizează că "Halep o salvează pe Williams". 

Caroline Wozniacki a afirmat, după ce a învins-o pe Petra Kvitova şi a permis calificarea Agnieska Radwanska în semifinale, că poloneza i-a promis că o va duce la cumpărături dacă va cîştiga meciul cu sportiva cehă: "Sper că se va ţine de promisiune. Îmi datorează o geantă", a afirmat sportiva daneză. 

Simona Halep a cîştigat un set în meciul cu Ana Ivanovici, echivalent cu eliminarea sportivei sîrbe şi calificarea liderului WTA, Serena Williams, în semifinalele Turneului Campioanelor, fază în care americanca o va întîlni pe daneza Caroline Wozniacki. Halep, calificată în semifinale înaintea zilei de vineri, a pierdut pînă la urmă, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, în faţa Anei Ivanovici.

Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, după 70 de minute, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor. Wozniacki a cîştigat grupa cu trei victorii din trei meciuri şi s-a calificat în semifinale alături de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, care a pierdut, tot vineri, ultimul ei meci, cu Maria Şarapova. 

După jucarea meciurilor din grupe, tabloul semifinalelor Turneului Campioanelor de sîmbătă este următorul: ora 13.00: Simona Halep, locul 4 WTA - Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA; ora 09.30: Caroline Wozniacki, locul 8 WTA - Serena Williams, locul 1 WTA.

img14000390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!