ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 3-9 noiembrie

14:00 | 29.10.2014 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor simţi în săptămîna viitoare cum permanentele nereguli şi reţineri de la serviciu vor umple cupa răbdării. Străduiţi-vă să păstraţi calmul. Neplăcerile vor dispărea de la sine, iar o informaţie neaşteptată va fi în stare să vă schimbe viaţa şi planurile pentru viitorul apropiat. Încercaţi să stabiliţi contacte cu noi parteneri de afaceri, deoarece acestea ar putea să vă aducă venituri considerabile.

VĂRSĂTORILOR săptămîna următoare le promite posibilitatea să-şi dezvolte un succes obţinut mai înainte în domeniul profesional, dar şi să se asigure de susţinerea şefilor în realizarea unui proiect destul de riscant. Totuşi, înainte de-a vă apuca de treabă, este necesar să le analizaţi pe toate cu meticulozitate. În zilele de odihnă ocupaţi-vă acasă de lucrurile învechite – a venit timpul să vă debarasaţi de bulendrele care doar vă încurcă mişcarea înainte.

PEŞTILOR în săptămîna viitoare li s-ar putea nimeri un nou serviciu profitabil sau un venit suplimentar. Aţi putea avea parte de o propunere tentantă privind participarea într-un proiect comun. Dacă sînteţi gata să vă asumaţi anumite riscuri financiare, atunci acceptaţi. Totodată, aveţi toate şansele să obţineţi succes în căutarea unor surse alternative pentru îmbunătăţirea  situaţiei financiare: trebuie doar să fiţi mai atenţi la ceea ce se produce în jurul dvs.

Pe BERBECI îi aşteaptă o săptămînă favorabilă la capitolul financiar. Funcţionarii de stat ar putea beneficia pe neaşteptate de un adaos la salariu sau de nişte remunerări materiale. Businessmenii vor face investiţii care se vor dovedi a fi reuşite şi eficiente. Doar că profitul obţinut ar fi bine să-l folosească pentru dezvoltarea afacerii, altminteri aceste mijloace vor fi cheltuite nu numai că fără rost, dar şi foarte repede.

TAURII vor trebui să depună doar puţine eforturi ca scopul lor multrîvnit să fie atins. Anume în săptămîna următoare este necesar să vă adunaţi puterile rămase şi să faceţi ultimul salt. Ar putea să vă macine nişte sentimente autocritice de prisos, însă chiar şi o asemenea situaţie ar putea să vă fie de folos. De asemenea, pentru nativii acestei zodii sînt posibile venituri băneşti sau o avansare la serviciu, însă nu trebuie să aştepte favoare de pe undeva, ci să mizeze doar pe sine şi pe propriile forţe.

GEMENILOR astrele le recomandă să-şi reevalueze treburile finalizate mai înainte şi să identifice erorile comise, avînd toată încrederea că aceasta îi va scăpa de mari dezamăgiri pe viitor. Mai bine cheltuiţi o oră în plus pentru acest lucru, decît să vă confruntaţi cu mari probleme în sfera profesională în viitorul apropiat. Concentraţi-vă asupra chestiunilor financiare – deja la finele săptămînii se întrevăd noi şi destul de solide venituri băneşti.

RACII trebuie să demonstreze mai mult spirit de activitate. Săptămîna următoare se arată favorabilă la capitolul soluţionării mai multor probleme, numai că dacă nu veţi da din coate, nu veţi obţine nimic. Nativii acestei zodii pot deveni obiectul unei atenţii excesive, de aceea nu lăsaţi sfiala şi modestia exagerată să vă împiedice să scoateţi tot profitul din situaţia creată. Totodată, nu încercaţi în mod special să-i fiţi pe plac cuiva – din aceasta veţi avea mai multă daună decît folos.

LEII vor reuşi să-şi consolideze sesizabil autoritatea la serviciu, descurcîndu-se de minune cu o importantă misiune a şefilor. Dacă veţi depune eforturi energice, atunci n-au de unde apărea impedimente în obţinerea rezultatelor dorite. De asemenea, au să vă bucure nişte venituri băneşti consistente care au să vă ajute să creaţi o bază pentru realizarea planurilor de familie legate de imobil şi reparaţie. Deja în viitorul apropiat aţi putea savura din rezultatele muncii dvs. fructuoase.

FECIOARELOR săptămîna li se potriveşte pentru schimbări în carieră şi alte tipului de activitate. Totodată, nu luaţi decizii pripite – insistenţă ar trebui să vă ajungă, dar rezultatele s-ar putea să vă dezamăgească niţel. Fiţi mai atenţi şi din timp calculaţi minuţios toată situaţia. Starea financiară promite să fie stabilă şi chiar poate să se îmbunătăţească după ce pe neaşteptate o să vi se întoarcă nişte datorii mai vechi.

BALANŢELE vor avea posibilitatea să purceadă la crearea unei temelii trainice pentru realizarea unor iniţiative prioritare legate de carieră  şi studii. În caz că ceva nu va merge bine din prima încercare, nu disperaţi şi nu lăsaţi baltă cele începute. Finalmente, toate vor ieşi exact aşa cum v-aţi plănuit, ceea ce o să vă permită să savuraţi în deplină măsură din rezultatele muncii dvs. productive.

SCORPIONILOR astrele le recomandă să-şi facă rezerve de răbdare şi să se pregătească  de o săptămînă încordată, în schimb mult promiţătoare. Străduiţi-vă nu numai să vă expuneţi, dar şi să ascultaţi de interlocutori. Există pericolul  că vechile stereotipuri o să vă încurce la realizarea planurilor dvs. de viitor. Concentraţi-vă doar pe ceea ce este mai important, aceasta o să vă permită să evitaţi piedicile ascunse. Situaţia financiară va fi stabilă, dacă nu o să vă lăsaţi implicaţi în proiecte dubioase.

SĂGETĂTORII vor avea parte de noi treburi şi proiecte la serviciu. Există toată probabilitatea că activitatea dvs. va căpăta o nouă orientare, iar pentru a reuşi în aceasta nu refuzaţi ajutorul colegilor şi prietenilor. În aceste zile aţi putea să vă gîndiţi la ridicarea nivelului profesional, fiind suficiente nişte cursuri de instruire de scurtă durată. Totodată, deprindeţi-vă să vă reţineţi emoţiile, altminteri riscaţi să  jigniţi din întîmplare persoane dragi. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!