ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Platina Chișinău a jucat la egal cu un lider al hocheiului din LIHG

11:48 | 30.10.2014 Categorie: Sport

Chișinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană Platina Chișinău a jucat la egal (o victorie și o înfrîngere) în cele două partide disputate la Tiraspol în cadrul Ligii Internaționale de Hochei pe Gheață (tineret), seria valorică B, cu echipa din Zelenograd (Rusia), relatează MOLDPRES. 

Ea a învins în primul meci cu scorul 3-1 și a suferit eșec cu același scor în întîlnirea desfășurată ieri la patinoarul Snejinka. Solicitat astăzi să comenteze evoluția formației, Serghei Ciobanu, președintele clubului Platina a declarat că în cea de-a doua partidă arbitrajul a fost tendențios. ”Rezultatul meciului a fost influențat de prestația părtinitoare a arbitrilor. Ei au eliminat din teren pe nedrept cîțiva jucători ai Platinei și lipsa lor a determinat scorul final”, a declarat oficialul. 

Zelenograd totalizează 49 de puncte și ocupă locul doi în clasamentul Conferinței Vest. Platina a acumulat 30 de puncte și se situează pe poziția a zecea în top. Pe primul loc se clasează formația din orașul Dimitrov (Rusia), care a adunat 52 de puncte. Turneul a reunit 17 competitoare. Prima clasată promovează în seria A. 

Echipa moldoveană va juca următoarele două meciuri de asemenea la Tiraspol. Asta pentru că patinoarul Ice bravo din Chișinău nu corespunde rigorilor internaționale de disputare a meciurilor.

img14000546

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!