ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot a repurtat a treia victorie la turneul de la Geneva

17:01 | 30.10.2014 Categorie: Sport

Chișinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a obținut astăzi a treia victorie la turneul internațional din seria Challenger de la Geneva (Elveția), comunică MOLDPRES. 

El l-a învins prin abandon pe slovacul Lukas Lacko și s-a calificat în optimile de finală ale competiției. La scorul 5-1 în primul set în favoarea sa partenerul de întrecere s-a accidentat și a părăsit competiția. Anterior jucătorul moldovean l-a devansat în trei seturi pe Mate Delic (Croația, 7-6, 3-6, 6-3), iar în pereche cu Victor Hănescu (România) a promovat în sferturile de finală la proba dublu. 

Turneul de la Geneva se va încheia pe 2 noiembrie şi are un fond de premiere de 64 500 de euro. Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean.

img14000565

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!