ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot a obținut a patra victorie la Geneva

18:24 | 31.10.2014 Categorie: Sport

Chișinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot (24 ani) a obținut astăzi a patra victorie la turneul internațional din seria Challenger de la Geneva (Elveția), comunică MOLDPRES. 

El l-a învins în două seturi (6-3, 6-1) pe Damir Dzumhur (Bosnia-Herțegovina), numărul 101 mondial. Albot ocupă locul 190 în acest clasament.

Anterior el l-a învins pe slovacul Lukas Lacko prin abandon, Mate Delic (Croația, 7-6, 3-6, 6-3). În pereche cu Victor Hănescu (România) a promovat în sferturile de finală la proba dublu, după care au cedat în următoarea etapă a competiției. 

Turneul de la Geneva se va încheia pe 2 noiembrie şi are un fond de premiere de 64 500 de euro. Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean.

img14000618

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!