ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 10-16 noiembrie

12:46 | 05.11.2014 Categorie: Horoscop

CAPRICORNILOR în săptămîna viitoare le-ar putea parveni propuneri interesante legate de principalul domeniu de activitate. Eforturile dvs. din ultimul timp vor fi apreciate la justa valoare de şefi. Aceasta va avea un impact favorabil asupra autorităţii dvs. şi va deschide noi perspective în carieră, fapt calificat pozitiv de către persoanele care vă înconjoară. 

VĂRSĂTORII, graţie optimismului de invidiat şi spiritului activ înnăscut, vor putea obţine succesul dorit. Fără mari greutăţi veţi face faţă tuturor problemelor cu care o să vă confruntaţi. Totodată, evitaţi atenţia sporită din partea şefilor, altminteri o să vă pomeniţi la timpul nepotrivit cu o nouă misiune, îndeplinirea căreia o să vă răpească o groază de timp şi puteri. 

PEŞTII trebuie să fie gata de faptul că anumite circumstanţe din această săptămînă vor fi împotriva lor. Răuvoitorii ar putea încerca la serviciu să vă plaseze într-o lumină proastă în faţa conducerii. Totuşi, nu disperaţi şi explicaţi-i şefului calm toată situaţia – aceasta o să vă fie de folos şi vă va permite să consolidaţi relaţiile cu administraţia. 

BERBECII trebuie să se străduiască să nu rateze o bună şansă de-a lega noi cunoştinţe cu perspectivă şi contacte de afaceri. În viitorul apropiat acestea se pot transforma într-un profitabil parteneriat de business. Pe de altă parte, cînd veţi lua decizii ce ţin de serviciu, daţi dovadă de prudenţă: orice fel de concluzii să le faceţi de sine stătător, în urma propriilor observaţii şi fără a conta pe spusele cuiva. 

TAURILOR, astrele le recomandă să aibă o atitudine foarte atentă faţă de iniţiativele de proporţii. Asemenea planuri globale cum ar fi schimbarea apartamentului, reparaţia în casă sau trecerea la un nou loc de muncă necesită o examinare meticuloasă prin prisma circumstanţelor. S-ar putea ca după cîteva zile să realizaţi acelaşi volum de treburi, dar cu mai mici pierderi de timp şi forţe. 

GEMENII în săptămîna următoare ar putea primi un şir de noi propuneri interesante legate de serviciu. Luînd decizii, ţineţi cont de faptul că în lucrul de mai departe veţi fi lipsiţi de susţinerea colectivului, va trebui să fiţi mai de sine stătători şi să mizaţi doar pe forţele proprii. Fiţi deosebit de atenţi la noutăţi – una dintre ele o să vă deschidă orizonturi inedite. 

Pe RACI îi aşteaptă şapte zile deosebit de productive la capitolul relaţii. La serviciu trebuie să folosiţi cu profit pentru sine atitudinea pozitivă manifestată de şefi şi să soluţionaţi acum toate problemele ce vă interesează. Viaţa personală se aranjează destul de fericit, fapt ce-o să vă producă multe momente plăcute în comunicarea cu persoanele dragi. 

LEII vor avea parte de rezultate pozitive obţinute ca urmare a întîlnirilor de afaceri şi comunicării cu oamenii. Capacităţile dvs. de-a fi printre lideri şi a vă revendica părerea vor fi apreciate la justa valoare. Or, astfel veţi putea avansa la serviciu sau veţi încheia acordurile ce vă interesează. Mai aproape de sfîrşitul săptămînii există probabilitatea să aveţi o veste bună, multaşteptată, referitor la domeniul dvs. de activitate. 

FECIOARELE ar putea intra într-o nouă sferă de comunicare, în jurul lor apărînd multă informaţie importantă şi utilă, iar cercul de cunoştinţe şi legături de afaceri se va extinde. Săptămîna va pune începutul unei perioade multaşteptate de sporire a capacităţii de muncă, fiind un timp bun şi reuşit pentru începerea oricăror treburi. Zilele următoare vor fi pline de noutăţi plăcute venite de departe şi colaborări fructuoase. 

 BALANŢELE vor avea ocazia să-şi demonstreze capacităţile şi talentele înnăscute. Graţie acestui fapt autoritatea şi popularitatea dvs. va creşte în ochii celor din jur. În această săptămînă nu sînt excluse propuneri interesante legate de activitatea profesională. Nativii acestei zodii vor fi plini de puteri şi energie, reuşind să realizeze tot ce şi-au propus. 

SCORPIONII vor avea nevoie în săptămîna apropiată de asemenea calităţi ca fermitatea şi spiritul activ. Acestea au să vă ajute să nu comiteţi greşeli, renunţînd în timp util la decizii şi opinii impuse din exterior faţă de anumite probleme. Or, înţelepciunea şi clarviziunea o să vă permită să evitaţi multe conflicte în comunicarea cu persoanele din jur. Noile cunoştinţe au să vă ofere o informaţie importantă. 

Pe SĂGETĂTORI îi aşteaptă o perioadă favorabilă pentru conştientizarea şi corectarea greşelilor comise în comportamentul faţă de cei din jur şi oamenii apropiaţi. Săptămîna promite rezolvarea problemelor anterioare şi apariţia noilor perspective. Nu se merită să vă grăbiţi cu luarea deciziilor, mai ales că nici n-o să vă ceară nimeni un răspuns momentan şi veţi dispune de timp suficient pentru analizarea tuturor circumstanţelor.


Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!