ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 17-23 noiembrie

14:45 | 12.11.2014 Categorie: Horoscop

CAPRICORNILOR astrele le recomandă în această săptămînă să se gîndească la perspective de viitor. Probabil că va trebui să renunţaţi la unele idei şi planuri mai vechi, dedicîndu-vă căutării unor noi surse de venit. Faceţi acum acest lucru şi atunci o să vă puteţi păstra bunăstarea materială. Şefii de la serviciu au să vă acorde atenţie, apreciindu-vă la justa valoare eforturile. 
VĂRSĂTORII în săptămîna următoare vor avea o prestanţă de succes la manifestări publice, stabilind contacte utile. Nativii acestei zodii vor reuşi să obţină o rezolvare pozitivă a problemelor de ordin juridic, iar înţelegerile de afaceri încheiate în perioada respectivă promit venituri frumoase. În treburile casnice daţi dovadă de disciplină şi organizare, iar în relaţiile de familie străduiţi-vă să păstraţi echilibrul şi amabilitatea. 
PEŞTII vor obţine succes în carieră. Este posibilă o nouă cunoştinţă sau o veste, în stare să vă schimbe cardinal modul de viaţă. Pregătiţi-vă de faptul că va trebui să luaţi decizii serioase pentru a evita un conflict cu cineva din persoanele apropiate. În săptămîna apropiată se vor desfăşura reuşit evenimentele legate într-o anumită măsură de extinderea sferei de activitate. 
BERBECII n-ar trebui să se lase pradă influenţei străine, permiţîndu-i cuiva să le soluţioneze chestiunile stringente. Sînteţi în stare să vă reglementaţi problemele de sine stătător, fără a depune eforturi deosebite. Vă aşteaptă timpuri interesante, pline de evenimente neverosimile în toate domeniile de viaţă. De aceea, anume acum este necesar să prindeţi la puteri, făcînd rezerve de energie. 
TAURII în săptămîna următoare au toate şansele să încheie un şir de acorduri de parteneriat cu perspectivă. Cu timpul, realizarea acestora ar putea să vă aducă venituri considerabile. La serviciu să aveţi o atitudine serioasă faţă de misiunile şefilor. Nu este exclus că de faptul cum o să le îndepliniţi depinde toată cariera dvs. de mai departe. 
GEMENILOR astrele le sugerează să se gîndească la extinderea geografică a activităţii de afaceri. Aţi putea obţine succese de proporţii în contactele cu partenerii străini, discutînd perspectivele unui business comun sau colaborării ştiinţifice. Chiar dacă o să vă ocupaţi de ceva necunoscut pentru dvs., n-o să aveţi probleme şi veţi putea să vă consolidaţi autoritatea. 
RACII vor avea posibilitatea să-şi îmbunătăţească sesizabil situaţia financiară. Principalul este să nu vă fie frică de tot ce este nou. Există probabilitatea ca în această săptămînă să vi se majoreze salariul sau să fiţi transferaţi într-o nouă funcţie, mult mai bine remunerată. Soluţionînd probleme mizaţi în primul rînd pe propria intuiţie şi doar după aceasta apelaţi la sfaturile celor din jur. 
LEII invariabil vor fi însoţiţi de succes în sfera profesională. În această săptămînă vă aşteaptă surprize plăcute şi întîlniri neaşteptate, perioada fiind favorabilă şi pentru consolidarea poziţiilor de la serviciu. Nu vă ruşinaţi să demonstraţi iniţiativă – oamenii sînt gata să vă accepte ideile şi să vă susţină toate iniţiativele. În domeniul profesional veţi descoperi multe lucruri noi pentru sine. 
FECIOARELOR le va fi de folos să reînnoiască vechile legături de afaceri. Graţie acestui fapt, vă este garantat succesul în toate treburile dvs. Totodată, nativii acestei zodii vor reuşi să stabilească bune relaţii cu potenţiali parteneri de business, dacă vor putea să-şi demonstreze experienţa, organizarea şi neobişnuita percepere a esenţei lucrurilor. Profesionalismul dvs. va fi apreciat la justa valoare. 
BALANŢELE vor reuşi să creeze o bună bază pentru promovarea în toate direcţiile. În toate afacerile dvs. puteţi conta cu îndrăzneală pe susţinerea prietenilor şi persoanelor apropiate. S-ar putea să se întîmple că unele evenimente vor derula nu chiar aşa cum v-aţi fi dorit, însă nu trebuie să vă deranjeze acest fapt, de vreme ce rezultatul final va fi anume aşa cum v-aţi închipuit. 
SCORPIONII vor obţine pe neaşteptate ceea ce aşteaptă demult la capitolul bunăstării materiale. Toate treburile financiare se vor aranja reuşit, de aceea puteţi planifica în continuare afaceri comerciale sau programe de scurtă durată legate de bani. Starea dvs. internă de calm şi potolire va fi în binele acestor activităţi. 
SĂGETĂTORII vor avea parte de o perioadă favorabilă pentru soluţionarea problemelor acumulate la serviciu. Posibil că veţi avea de furcă cu documentaţie juridică. Colegii, dar şi persoana apropiată, au să vă susţină, ajutîndu-vă cu un sfat preţios. În zilele de odihnă orientaţi-vă toată energia spre treburile legate de casă şi familie – aici vă aşteaptă succes.
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!