ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 20 de agenți economici participă la Expo-tîrgul ”Toamna la Glodeni”

12:09 | 19.11.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Mai mult de 20 de agenţi economici participă la Tîrgul universal "Toamna la Glodeni", care se desfăşoară în perioada 18–20 noiembrie, în contextul hramului oraşului. Expoziția este organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Primăria și Consiliul raional Glodeni, informează MOLDPRES.
 
Potrivit Serviciului de presă al CCI vizitatorilor le-au fost propuse produse alimentare, textile, îmbrăcăminte, articole de marochinărie, dar și mărfuri mai puțin tradiționale, însă foarte utile în sezonul rece – brichete și peleți.

La inaugurarea evenimentului, primarul de Glodeni Iulian Bogdan a accentuat necesitatea susținerii întreprinzătorilor autohtoni. Edilul a mai remarcat că deși este abia la a III-a ediție, expoziția se bucură de apreciere atît din partea agenților economici, cît și a vizitatorilor, deoarece producătorii au posibilitatea să își promoveze mărfurile, iar consumatorii – să se familiarizeze și să procure o gamă variată de produse. 

La Tîrgul "Toamna la Glodeni" și-au expus produsele companii din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Glodeni, Sîngerei, Rîșcani, precum și din oraşul Rîbnița.
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!