ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 24 – 30 noiembrie

12:45 | 19.11.2014 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI îi aşteaptă o săptămînă favorabilă pentru încheierea acordurilor financiare şi soluţionarea oricăror probleme băneşti. Astrele promit o dezvoltare rapidă a proiectelor începute, care în scurt timp ar putea aduce venit. Dacă aveţi nevoie de susţinere, inclusiv financiară, pentru a începe realizarea propriilor idei, atunci apelaţi la prieteni şi rude. 

VĂRSĂTORII pot face cu îndrăzneală planuri cu bătaie lungă la capitolul serviciu şi carieră, deoarece această săptămînă este favorabilă pentru consolidarea autorităţii şi autoafirmării. De asemenea, mai multe circumstanţe fericite vor contribui la crearea unei situaţii pozitive în viaţa personală şi relaţiile de familie. Or, dacă încă nu aţi întemeiat o familie, este tocmai timpul potrivit s-o faceţi. 

PEŞTII trebuie să ţină cont de interesele colectivului şi persoanelor care-i înconjoară. În această perioadă orice fleac în relaţiile cu colegii poate fi substanţial pentru dvs. Străduiţi-vă să evitaţi decizii pripite şi nechibzuite atît în probleme de afaceri, cît şi în chestiuni de ordin personal. Posibil că în zilele de odihnă va trebui să lucraţi suplimentar pentru a finaliza nişte proiecte importante. 

BERBECII trebuie să conştientizeze că obligaţiunile suplimentare cu care au fost însărcinaţi nu sînt un prilej de-aşi vărsa amarul pe colegi. În săptămîna următoare, în repetate rînduri va trebui să vă confruntaţi cu situaţia cînd veţi dori să lăsaţi totul baltă. Ţineţi minte că nu se cade să vă lăsaţi pradă acestei slăbiciuni, deoarece mai apoi va trebui să le întoarceţi pe toate în ordinea firească a lucrurilor. 

TAURII să nu uite despre prudenţă în comunicarea cu cei din jur. În această săptămînă nu merită să faceţi public nici un detaliu al activităţii dvs. Străduiţi-vă să ţineţi hîrtiile de afaceri cît mai departe de privirile curioase: invidioşii se pot folosi cu uşurinţă de încrederea dvs. şi să vă dăuneze. Veţi putea evita aceste neplăceri dacă veţi da dovadă de precauţie adăugătoare. 

GEMENII vor trebui să uite de odihnă pînă la începutul următorului week-end, pregătindu-se să se reţină pînă tîrziu la serviciu. Pentru aceasta veţi avea energie şi optimism de-ajuns. Lucrul suplimentar nu va fi în stare să vă dezechilibreze ci, dimpotrivă, o să vă ajute să scoateţi în capăt mai multe treburi acumulate la locul de muncă. Este posibilă şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. 

RACILOR nu li se recomandă să dea frîu liber propriei suspiciuni excesive, altminteri nu vor reuşi să lucreze productiv. Vă poate înviora o informaţie nouă şi foarte interesantă, iar toate cele planificate pentru această săptămînă le veţi putea realiza graţie susţinerii prietenilor şi oamenilor apropiaţi. Zilele de odihnă ar putea fi interesante pe fundalul comunicării cu rudele. 

LEILOR săptămîna le va oferi posibilităţi favorabile pentru munca în colectiv şi stabilirea unei reciprocităţi creative cu un grup de colegi. Fiţi gata de faptul că ar putea să vi se încredinţeze administrarea şi coordonarea vreunui proiect important. O să vă isprăviţi de minune cu aceste misiuni, ridicîndu-vă autoritatea în faţa celor care vă înconjoară. 

FECIOARELE vor avea posibilitatea să-şi consolideze principiile de viaţă. Apreciaţi-le din punctul de vedere al perspectivelor de durată şi începeţi să vă realizaţi iniţiativele fără amînare. Rezultatele dorite vor apărea pe îndelete, dar sigur. Vă aşteaptă o întîlnire cu rudele şi prietenii, care au să vă aducă o mulţime de noutăţi interesante, de aceea concentraţi-vă pe comunicare. 

BALANŢELE vor fi cuprinse în această săptămînă, mai ales în a doua jumătate, de un puternic elan emoţional. Orice fel de treburi o să vi se dea cu uşurinţă, iar practic fiecare vis de-al dvs. se poate realiza. Străduiţi-vă să vă îndreptaţi energia spre soluţionarea problemelor de-acasă şi comunicarea cu rudele. Este posibilă extinderea cercului dvs. de legături, fiind mare probabilitatea apariţiei unor noi prieteni care vă vor fi aproape de suflet. 

SCORPIONILOR astrele le recomandă să acţioneze fără grabă în această săptămînă, avansînd cu insistenţă spre scopul rîvnit. În acest caz veţi putea realiza tot ce v-aţi pus în gînd, însă dacă veţi începe să forţaţi evenimentele, atunci, dimpotrivă, veţi rata totul. Posibil ca în zilele apropiate să vă parvină o propunere de-a trece la un nou loc de muncă. Decizia dvs. trebuie să fie analizată pînă la cele mai mici detalii. 

SĂGETĂTORII vor reuşi să obţină tot ce şi-au dorit, dacă nu vor încerca să le impună propria voinţă celor din jur. Mult mai bine va fi dacă în mod diplomatic o să vă daţi la o parte şi anume de-acolo veţi coordona evenimentele ce vă interesează. Fiţi economicoşi în socotelile financiare şi nu cheltuiţi aiurea banii. În toate afacerile contaţi pe ajutorul persoanelor apropiate şi colegilor de serviciu.
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!