ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secţiile de votare din UTA Gagauz-Yeri sînt asigurate cu utilajul necesar pentru alegerile din 30 noiembrie

14:30 | 19.11.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Sectoarele electorale din UTA Gagauz-Yeri au primit infrastructura necesară pentru organizarea procesului alegerilor parlamentare din R. Moldova pe 30 noiembrie, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al administraţiei autonomiei. 

Potrivit şefului Direcţiei pentru relaţii externe şi administraţie publică locală, Svetlana Gradinari, la secţiile electorale au fost aduse cabine pentru vot, dar şi cabine specializate pentru persoanele cu dizabilităţi, urne pentru vot din material plastic netransparent cu o capacitate de 80 şi 45 de kilograme, urne mobile ş.a. 

Totodată, fiecare birou electoral va fi dotat cu două calculatoare conectate la reţeaua de internet. Prin intermediul acestora, în ziua scrutinului operatorii vor verifica datele alegătorilor prezenţi cu cele ale Registrului de Stat al alegătorilor.
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!