ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 20 noiembrie 2014

10:03 | 20.11.2014 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ŢĂRII

Preşedintele R. Moldova Nicolae Timofti, Preşedintele Poloniei Bronisław Komorowski și Preşedintele Ucrainei Petro Poroșenko vor susține o conferință de presă comună.


Ora 10.45, Reședința de stat, str. N. Iorga, nr. 23.

 

***


Președintele Parlamentului Igor Corman va avea o întrevedere cu Președintele Republicii Polone, Bronisław Komorowski și Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko.


Ora 11.15, Reședința de Stat, str. N. Iorga, nr. 23.

***


Speakerul Igor Corman  va participa la ceremonia de premiere a campionilor drepturilor copilului, eveniment organizat de UNICEF Moldova cu ocazia aniversării a 25 de ani de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului .


Ora 18.00, Sala cu Orgă, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 81.

***


Prim-ministrul Iurie Leancă participă la evenimentul de lansare a Raportului Național de Dezvoltare Umană.


Ora 9.00, Hotelul Codru.

***


Premierul  Iurie Leancă va avea o întrevedere cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko și Președintele Poloniei, Bronisław Komorowski.


Ora 12.05, Reședința de Stat, str. Nicolae Iorga, 23.

***


Prim-ministrul Iurie Leancă şi Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, vor participa la mai multe evenimente în oraşul Bălţi.


Ora 16.30, mun. Bălţi, str. Gagarin, 120.


***


Echipa managerială și conducerea Ministerului Educației vor participa la un club de presă la tema „Ce schimbări se vor produce în domeniul învățămîntului preuniversitar după intrarea în vigoare a Codului educației?”.

Ora 14.00, Centrul de Informare și Documentare privind NATO, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni 2A.


***


Delegația Uniunii Europene în R. Moldova a organizat un Club de Presă, subiectul căruia se axează pe oportunitățile oferite de DCFTA și piețele europene deschise produselor moldovenești.


Ora 9.00, vinăria Et Cetera, s. Crocmaz, raionul Ștefan Vodă.


***


La Chișinău are loc lansarea Raportului Național de Dezvoltare Umană 2014 „Cetățeni corporativi veritabili: Obiectivele publice și private in serviciul dezvoltării umane”.


Ora 9.00, Hotelul Codru, sala Courtyard, str. 31 August 127.


***


Coaliţia Civică pentru Alegeri Libere şi Corecte, Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL) invită la conferinţa de presă cu tema „Monitorizarea mass-media în campania electorală pentru alegerile parlamentare 2014. Prezentarea raportului nr. 4 (9-15 noiembrie 2014)”.


Ora 10.00, IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***


Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT va susţine o conferinţă de presă cu tema „ Lansarea paginii web „Venituri, proprietăţi şi interese declarate de persoane publice” ( www.avere.promis.md )”, acţiune desfăşurată în cadrul Iniţiativei Civice pentru Integritate în Serviciul Public .


Ora 11.00, IPN.

***

Universitatea Tehnică a Moldovei a organizat Tîrgul locurilor de muncă vacante pentru absolvenţii Universităţii.

Ora 9.30, str. Studenţilor 9, blocurile de studii 3, 5, 6.

***

Agenda Națională de Business și IDIS ”Viitorul” vor prezenta dezbaterile publice cu genericul ”Dezvoltarea sectorului privat în R. Moldova: norme și reguli egale pentru toți”.


Ora 13.00, IDIS Viitorul, etajul 2, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Bloguvern organizează un eveniment public Serile Bloguvern. Vor participa liderii organizaţiilor de tineret a 4 partide - PCRM, PLDM, PDM şi PL. 


Ora 18.00, Centrul de Conferinţe Summit Events, sala roşie, str. Tighina 39/3.


***

 

UNICEF Moldova celebrează  25 de ani de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului.

 

Ora 18:00,  Sala cu Orgă.

 

***

 

Conducerea Partidului Liberal va susține  o conferință de presă cu tema „Despre coaliții postelectorale”.


Ora 11:00, sediul central al formaţiunii, str. Nicolae Iorga 15.

 

 

 

2. OASPEŢI ŞI DELEGAŢII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Președintele Republicii Polone, Bronisław Komorowski, și Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, efectuează o vizită oficială comună în R. Moldova la invitația Președintelui Nicolae Timofti.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!