ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Concurenţii electorali mai au la dispoziţie două zile pentru a modifica listele de candidaţi înregistrate

09:30 | 21.11.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Sîmbătă, 22 noiembrie 2014, este ultima zi în care concurenţii electorali pot modifica listele de candidaţi la funcţia de deputat, informează MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pînă la 22 noiembrie 2014 inclusiv, concurentul electoral înregistrat poate înlocui un candidat din lista înregistrată, prin retragerea acestuia şi desemnarea altui candidat; modifica lista cu scopul schimbării locului de ordine sau excluderii din lista înregistrată a unui candidat; retrage lista de candidaţi.

După expirarea termenului respectiv, înregistrarea concurentului electoral poate fi anulată doar de organul electoral care l-a înregistrat, în baza deciziei instanţei de judecată, precum şi în caz de deces al acestuia.

img14001229

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!