ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Platina Chișinău a suferit eșec și a schimbat antrenorul

13:10 | 21.11.2014 Categorie: Sport

Chișinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană Platina Chișinău a suferit înfrîngere (1-2) ieri, la Tiraspol, în cel de-al doilea meci disputat cu formația rusă Dinamo-Raubici în cadrul Ligii Internaționale de Tineret la Hochei pe Gheață, Conferința Vest, și a schimbat antrenorul, relatează MOLDPRES. 

La timona lotului se va afla de acum înainte Ramil Iuldașev, care anterior antrena rezervele clubului. ”L-am înlocuit în speranța că vom avea un parcurs mai bun în partidele viitoare. Personal nu sînt satisfăcut de prestația echipei pînă în prezent”, a declarat astăzi pentru agenție Serghei Ciobanu, președintele clubului moldovean. 

Platina se situează pe locul 11 în clasament printre 17 echipe participante, avînd adunate 33 de puncte. Pe primul loc se situează formația rusă Rossoși cu 70 de puncte acumulate. 

Echipa moldoveană urmează să dispute următoarele partide, de asemenea, pe teren propriu. Pe 23 și 24 noiembrie aceasta va juca cu formația din orașul Dimitrov (Rusia), care ocupă locul doi în clasament cu 66 puncte acumulate. Platina dispută meciurile la Tiraspol deoarece patinoarul din Chișinău nu corespunde rigorilor internaționale de desfășurare a meciurilor oficiale.

img14001255

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!