ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANRCETI a declarat nul rezultatul concursului pentru acordarea a patru licenţe

13:21 | 21.11.2014 Categorie: Economie

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Comisia pentru organizarea şi desfăşurarea concursului privind acordarea licenţelor de utilizare a sub-benzilor de frecvenţe radio din banda 3600-3800 MHz a declarat nul rezultatul acestuia în condiţiile în care pînă la data limită de depunere a cererilor nu a fost solicitată nici o licenţă, informează MOLDPRES.

Termenul de depunere a cererilor a expirat la 19 noiembrie, precizează într-un comunicat Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI).

Licenţele urmau să fie acordate în scopul furnizării serviciilor publice de comunicaţii electronice în bandă largă.

Concursul a fost anunţat pe 7 octombrie, însă timp de o lună şi zece zile nu a fost depusă nici o solicitare.

Expunerea la concurs a licenţelor menţionate este prevăzută de Programul de management al spectrului de frecvenţe radio pe anii 2013 – 20120, aprobat prin Hotărîrea Guvernului din 11 februarie 2013. Conform acestui act normativ, licenţele pentru dreptul de utilizare a sub-benzilor de frecvenţe radio din banda 3600-3800 MHz, nesolicitate în lunile aprilie – iunie 2013, cînd acestea au fost scoase prima dată la concurs, au fost în mod repetat expuse de către ANRCETI la concurs în perioada 7 octombrie – 19 noiembrie 2014.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!