ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vasile Revenco: ”Trebuie să învingem și echipa Suediei”

13:58 | 21.11.2014 Categorie: Sport

Chișinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Președintele Federației Moldovenești de Rugbi Vasile Revenco a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că echipa națională trebuie să învingă mîine și selecționata Suediei în cadrul Cupei Europene pe Națiuni, Prima Divizie, 1B, 2014-2016, transmite MOLDPRES. 

”Am învins frumos în cele două partide precedente, desfășurate pe teren propriu cu formațiile Ucrainei și Poloniei. Ne dorim mult victoria și în meciul de mîine cu reprezentativa Suediei. Atmosfera din echipă este foarte bună. Deși nu va juca Dumitru Arhip, care a plecat la clubul său din Rusia, avem două noutăți bune. A venit în țară și va evolua Vadim Cobîlaș de la Sale Sharks (Marea Britanie). De asemenea, va juca încă o piesă importantă a lotului, Sergiu Castraveț de la echipa Lupii albi Chișinău. Ne dorim mult un final de sezon spectaculos”, a spus oficialul. 

Lotul național a învins în primele partide disputate cu scorul 29-15 echipa Ucrainei și cu 48-25 formația Poloniei. Lotul Suediei a suferit înfrîngeri în partidele desfășurate în actualul sezon: 17-29 cu echipa Poloniei și 0-45 cu cea a Ucrainei. Echipa moldoveană a acumulat 10 puncte și se află pe primul loc în clasament. 

Din Prima Divizie 1B mai fac parte loturile Olandei și Belgiei. Meciul se va desfășura cu începere de la ora 13.00 la stadionul ”Dinamo”.

img14001258

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!