ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe Klaus Iohannis

15:42 | 21.11.2014 Categorie: Externe

Bruxelles, 21 nov. /MOLDPRES/. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru cîştigarea alegerilor prezidenţiale din România, exprimîndu-şi speranţa că se vor întîlni în curînd, transmite MOLDPRES, cu referire la Mediafax. 

"În numele Comisiei Europene şi al meu personal, vă urez tot succesul" în timpul mandatului de preşedinte, a adăugat şeful Executivului european.

"Sper că vom avea şansa să ne întîlnim în curînd. Aştept cu nerăbdare să cooperez cu dumneavoastră şi cu guvernul României la implementarea agendei noastre comune strategice pentru Uniune, concentrîndu-ne acţiunea asupra domeniilor în care Uniunea poate face o diferenţă reală, precum locurile de muncă, creşterea economică, investiţiile şi concurenţa. Acest lucru este esenţial pentru prosperitatea românilor şi a tuturor europenilor", a subliniat Juncker.

Curtea Constituţională a anunţat, vineri, în şedinţă solemnă, validarea alegerii lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte, actul de validare a rezultatului alegerilor fiindu-i înmînat preşedintelui ales, notează Mediafax şi MOLDPRES.


img14001266

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!