ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SIS sesizează activizări ale unor forţe în direcţia subminării cadrului naţional de securitate

16:47 | 21.11.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova (SIS) sesizează activizări ale unor forţe în direcţia subminării cadrului naţional de securitate. Potrivit instituţiei, "interesul meschin al acestora este orientat spre generarea de destabilizări a echilibrului social în contextul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie", informează MOLDPRES. 
"Serviciul, în comun cu alte autorităţi ale statului, realizează întreg complexul de măsuri de prevenire şi contracarare, orientate spre neadmiterea unor evoluţii negative şi excluderii riscurilor de securitate", este specificat într-o declaraţie a SIS.

În acest context, SIS lansează un mesaj către populaţie, "de a fi vigilenţi şi a nu cădea pradă diverselor provocări, indiferent de conotaţia şi originea acestora". Totodată, instituţia face un apel şi către liderii şi formatorii de opinie, precum şi către concurenţii electorali, de a evita şi renunţa la declaraţii şi activităţi ce ar genera insecuritate.     

img14001276

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!