ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de 22-24 noiembrie 2014

18:14 | 21.11.2014 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ŢĂRII

 

Sîmbătă:

Prim-ministrul Iurie Leancă va participa la Ziua Agricultorului.

Ora 11.00, Palatul Național „Nicolae Sulac”.

 

***

Premierul Iurie Leancă va urmări spectacolul „Pomul vieții” de D. Matcovschi.

Ora 17.00, Casa de cultură, orașul Cimișlia.

 

***

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare invită jurnaliştii la sărbătorirea Zilei profesionale a Agricultorilor.

Ora 11.00, Palatul Naţional „Nicolae Sulac”.

 

***

Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS-INC Chişinău organizează conferinţa de presă consacrată prezentării rezultatelor sondajului „Perspectiva votanţilor activi din Republica Moldova în pragul alegerilor parlamentare III”, realizat de IMAS în perioada 8 – 19 noiembrie 2014, la comanda Agenţiei de presă IPN.

Ora 12.00, IPN.

 

***

În perioada 21-22 noiembrie Centrul de Asistenţă Educaţională EXCEL şi AIESEC Chişinău organizează Tîrgul internaţional de oportunităţi „EDU Forum” .

Ora 10.00, Leogrand Convention, sala Nistru, str. Mitropolit Varlaam, 77.

 

***

La Chişinău va avea loc deschiderea Grand-Prixului Naţional la Şah.

Ora 10.00, Biblioteca municipală B.P. Haşdeu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt,148.

 

Duminică:

Maestrul Constantin Moscovici va lansa un nou proiect muzical„Antologia adevărului...” .

Ora 17.00, Filarmonica Naţională.

 

Luni:

Asociaţia Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici din R. Moldova invită la conferinţa de presă cu genericul: ”Cu privire la poziţia Asociaţiei Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici din Moldova faţă de alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent”.

Ora 11.00, Sala de conferinţe a AIS MOLDPRES, Casa Presei, str. A. Puşkin, 22.

 

***

Centrul Analitic Independent EXPERT-GRUP organizează o conferinţă de presă cu tema: „Care sînt rezultatele pentru sectorul agrar după 2 luni de implementare a Acordului de Asociere cu UE”.

Ora 10.00, IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

 

***

Coaliţia pentru Alegeri Libere şi Corecte invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cui se adresează platformele electorale? – o analiză a platformelor electorale din perspectiva de gen şi a peroanelor tinere”.

Ora 11.00, IPN.

 

***

Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din R. Moldova vor organiza o conferință de presă cu tema ,,Prezentarea rezultatelor studiului sociologic ”Calitatea procesului electoral în Republica Moldova”. Viziuni de pe ambele maluri ale Nistrului”.

Ora 10.00, ”INFOTAG”.

 

***

Artiştii consacraţi şi reprezentanţi ai societăţii civile vor prezenta o conferinţă de presă cu tema: „Buciumul-raport de activitate”.

Ora 13.00, IPN.

 

***

În perioada 24 -30 noiembrie 2014 vor avea loc Zilele Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă”, consacrate aniversării a 70-a de la fondare.

Ora 10.00, str. 31 august nr. 121, Teatrul „Licurici”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!