ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grupul de lucru al PLDM, PDM şi PL şi-a continuat activitatea

09:19 | 11.12.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Grupul de lucru format din reprezentanţi ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Partidul Democrat din Moldova (PDM) şi Partidul Liberal (PL) şi-a continuat ieri activitatea în vederea elaborării Acordului de constituire a coaliţiei de guvernare pro-europeană, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, părţile au discutat proiectul de Acord şi au convenit să continue elaborarea propunerilor privind domeniile şi direcţiile prioritare de politici ce urmează a fi incluse în Programul de guvernare. “Reprezentanţii partidelor şi-au expus viziunile şi în problema neadmiterii politizării instituţiilor aflate sub supraveghere parlamentară”, mai este specificat în comunicat.

Totodată, s-a convenit ca la următoarea şedinţă să fie elaborate priorităţile legislative pentru începutul sesiunii parlamentare.

img14001922

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!