ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Poliproject Chișinău a cucerit Supercupa Moldovei la fotbal (veterani)

18:13 | 17.12.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Echipa Poliproject Chișinău a devenit astăzi deținătoarea Supercupei Moldovei la fotbal, rezervată veteranilor, relatează MOLDPRES. Evenimentul a avut loc la complexul CSCT Buiucani. 

Campioana națională la categoria de vîrstă respectivă a învins-o în finală în urma executării loviturilor de departajare cu scorul 4-3 pe posesoarea Cupei, Zaria Bălți. În timpul regulamentar a fost înregistrat un rezultat de egalitate (2-2). ”A fost un meci interesant, care a avut intrigă pînă la capăt”, a declarat pentru agenție Vladimir Țincler, membru al executivului Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

În această partidă, Dan Oprea a fost desemnat cel mai bun fotbalist al meciului în lotul echipei Poliproject, iar Leonid Tcaci a fost numit cel mai bun jucător al formației Zaria.

Ambele echipe au primit cadouri din partea FMF. Evenimentul a culminat cu înmînarea Cupei lui Arcadie Andronic, căpitanul echipei învingătoare. 

Tot astăzi, au fost premiați laureații campionatului national de veterani, ediţia 2014. Mesaje de salut au adresat laureatelor Ion Testemițanu, vicepreşedinte al FMF, Iurie Conusevici, Președinte al Asociației Veteranilor de Fotbal din Moldova, Vladimir Țincler, veteran al fotbalului moldovenesc.

Cel mai bun portar a fost desemnat Gheorghe Ursu (Lexmax Stăuceni), fundaș – Andrei Donici (CSC Stăuceni), mijlocaș – Oleg Șișchin (Poliproject), atacant – Eduard Crețu (Poliproject). Pe locul trei s-a situat echipa Lexmax Stăuceni, pe poziția secundă - CSC Stăuceni, iar campioană a devenit formația Poliproject.

img14002095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!