ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Academia lui Moş Crăciun pregăteşte mai multe surprize pentru copii în preajma sărbătorilor de iarnă

12:05 | 18.12.2014 Categorie: Societate

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. Academia lui Moş Crăciun pregăteşte mai multe surprize pentru copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, cei mici vor avea posibilitatea să circule cu “Autobuzul lui Moş Crăciun”, să scrie scrisori Moşului şi să primească răspunsuri de la acesta, să discute cu adevăratul Moş Crăciun al Moldovei, informează MOLDPRES.

Mai exact, în perioada 25-28 decembrie, prin centrul capitalei va circula “Autobuzul lui Moş Crăciun”. Veronica Solomiţchi, preşedinte al Academiei lui Moş Crăciun, a relatat astăzi la o conferinţă de presă că orice copil va putea deveni pasager al autobuzului, cîştiga cadouri şi participa la concursuri organizate în fiecare dintre staţiile de aşteptare în care va poposi vehiculul. Participanţii la acţiune vor mai avea posibilitatea să se întîlnească cu adevăratul Moş Crăciun al Moldovei. Pentru aceasta, copiii şi părinţii lor vor trebui să obţină gratuit un bilet de călătorie la una dintre staţiile traseului.

Cei care nu vor prinde un loc în autobuz, vor putea discuta şi on-line cu Moşul, în cadrul acţiunii “Moş Crăciun Live”. În acest sens este suficient de a accesa în perioada 26-27 decembrie pagina web www.moscraciun.md. Mai mult decît atît, copiii pot expedia gratuit, pe parcursul întregului an, scrisori Moşului şi primi răspunsuri de la acesta. Pentru aceasta nu este necesar de a reţine o adresă foarte complicată, ci este suficient de a scrie pe plic “pentru/lui Moş Crăciun”, iar răvaşul va ajunge cu siguranţă la Moş.

Pentru persoanele care îşi doresc să fie Moş Crăciun, Academia desfăşoară acţiunea “Pomul dorinţelor”. În cadrul acesteia fiecare poate îndeplini în preajma sărbătorilor de iarnă dorinţa unui  copil orfan sau dintr-o familie social vulnerabilă.

Toate acţiunile vor fi organizate cu susţinerea partenerilor Academiei lui Moş Crăciun.

img14002113

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!