ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentanți ai Congresului SUA au vizitat Republica Moldova

09:13 | 19.12.2014 Categorie: Politică

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. O delegație a Congresului SUA a vizitat Republica Moldova pe 18 decembrie curent. Membrii delegației au călătorit în numele Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților din SUA, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei SUA la Chişinău, oficialii s-au întîlnit cu lideri guvernamentali pentru a discuta probleme din domeniile securității cibernetice, traficului de persoane și supremației legii.

Delegația a fost condusă de președintele Comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților Bob Goodlatte și a inclus membrii Jerrold Nadler, Jim Sensenbrenner, Sheila Jackson-Lee, Tom Marino, Steve Cohen, Blake Farenthold, și Hank Johnson.

img14002140

img14002140

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!