ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 130 de companii participă la ediţia din acest an a Tîrgului cadourilor de Crăciun

13:00 | 19.12.2014 Categorie: Economie

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Peste 130 de companii din Republica Moldova şi-au expus produsele la ediţia a XI-a a Tîrgului cadourilor de Crăciun "Christmas Fair", care se desfăşoară în perioada 19–28 decembrie, la Centrul Internaţional de Expoziţii "Moldexpo", informează MOLDPRES.

Prezentă la deschiderea evenimentului Monica Babuc, ministru în exercițiu al Culturii, a salutat participanţii şi a subliniat că atît Crăciunul, cît şi Anul Nou, sînt cele mai frumoase şi cele mai aşteptate sărbători. Tîrgurile de Crăciun, cu istoria lor bogată, abundente în delicii şi voie bună, reprezintă o tradiţie frumoasă în ajun de sărbători. "Moldexpo" îşi aduce, în acest sens, contribuţia de 11 ani, acesta fiind un eveniment de reputaţie la Chişinău, a accentuat sursa citată.

La standurile Tîrgului sînt expuse cadouri de Crăciun, costume de  carnaval, pomi (naturali şi artificiali), decoraţiuni de Crăciun, produse pentru masa de sărbătoare, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, articole din piele, textile, cosmetice.

De asemenea, la ediţia din anul curent este expusă o gamă variată de suvenire hand-made, compoziţii florale, obiecte de anticariat, cadouri de la operatorii de telefonie mobilă, decoraţiuni şi ornamente de Crăciun.

Pe parcursul celor zece zile va avea loc un vast program de divertisment pentru copii şi adulţi şi un program artistic cu Moş Crăciun şi Fulguţa, iar în pavilionul expoziţional vor fi aprinse luminiţele de sărbătoare şi Steaua de Crăciun.

Potrivit lui Arcadie Andronic, director general al Centrului "Moldexpo", Tîrgul "Christmas Fair" a devenit de-a lungul anilor, mai mult decît un eveniment, unde se pot face cumpărături pentru sărbători. Aici se creează an de an o atmosferă magică, caldă şi emoţională, proprie minunatelor sărbători de iarnă.

 

img14002161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!