ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Comrat a beneficiat de două maşini pentru gunoi donate de USAID

15:47 | 19.12.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea comunal-locativă din municipiul Comrat a primit astăzi două autospeciale pentru colectarea deşeurilor. Donaţia a devenit posibilă graţie Proiectului de susţinere a autorităţilor locale din R. Moldova (LGSP) realizat de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), transmite MOLDPRES.

Potrivit primarului de Comrat, Nicolai Dudoglo, cu susţinerea USAID în oraş au fost realizate mai multe programe pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice. „Pe lîngă aceste autospeciale sperăm să primim şi un lot de containere, ceea ce ne va permite să rezolvăm totalmente  problema curăţeniei în oraş”, a menţionat Dudoglo.

La rîndul său, directorul LGSP, Johnson Scott, a relevat că mun. Comrat este un oraş activ care trebuie susţinut. „Activăm în această localitate pe parcursul ultimilor trei ani şi am sprijinit autorităţile în eforturile de a-şi spori potenţialul la capitolul prestării serviciilor calitative. La această etapă primăria a decis că are nevoie de maşini pentru colectarea deşeurilor”, a subliniat Johnson Scott, citat de portalul Gagauzinfo.md.

Proiectul Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională de susţinere a autorităţilor locale din R. Moldova cuprinde peste 30 de oraşe partenere. Aceste localităţi beneficiază de asistență de specialitate şi suport în trei domenii prioritare: servicii publice, finanţe publice locale şi eficienţă energetică.

 

 

img14002165

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!