ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a demarat pregătirile către Europene

17:02 | 19.12.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Selecționata Moldovei la fotbal feminin a demarat pregătirile pentru Campionatul European-2017, efectuînd în perioada 17-19 decembrie un cantonament la Vadul lui Vodă, relatează MOLDPRES.

La acest stagiu de pregătire au fost invitate 26 de jucătoare. Cantonamentul s-a încheiat cu un meci disputat între acestea.

Echipa Moldovei urmează să mai desfășoare cantonamente şi primele luni ale anului viitor. Asta pentru că în perioada 4-9 aprilie va participa la prima rundă preliminară din cadrul Europenelor.

Tragerea la sorți va avea loc pe 19 ianuarie 2015.

Selecționata Moldovei la fotbal feminin se va încadra în concurs după o pauză de nouă ani. Ultima dată echipa a susținut un meci oficial pe 18 iunie 2006 contra reprezentativei Estoniei (scor 2-3) în preliminariile Campionatului Mondial.  

img14002171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!