ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot se antrenează în Thailanda

17:10 | 19.12.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. Cel mai bun jucător moldovean de tenis, Radu Albot, se antrenează în aceste zile în Thailanda împreună cu campionul Rusiei Mihail Iujnîi, relatează MOLDPRES.

”Am convenit să ne pregătim aici, împreună, către primul turneu din seria celor patru de Grand Slam, Australian Open. Competiția va demara în ianuarie viitor. Ne vom antrena trei săptămîni după care ne vom încadra în concurs. Eu voi începe participarea în faza calificărilor. Obiectivul trasat este să cîștig la această etapă a turneului trei meciuri și să promovez pe tabloul principal”, a declarat jucătorul.

Radu Albot ocupă în prezent locul 168 în clasamentul mondial. La ediția precedentă de la Australian Open el a cedat în primul meci disputat în calificări. Lui îi aparțin o serie de performanțe stabilite în premieră în tenisul moldovenesc.

img14002173

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!