ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Rugbiştii Vadim Cobîlaș și Oxana Bunici au fost desemnați cei mai buni de federația de profil

11:12 | 20.12.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Rugbi i-a declarat ieri în cadrul unei gale festive, desfășurată la un restaurant din capitală, pe Vadim Cobîlaș și Oxana Bunici cei mai buni în anul curent, relatează MOLDPRES.

”Mulțumesc pentru apreciere, susținere. Am muncit mult pentru a obține trofeul oferit”, a declarat la festivitate Oxana Bunici, care a jucat anul curent la echipa română Gold Roșia Montana. Ea a fost convocată și în selecționata Europei pentru care a jucat un meci internațional la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Vadim Cobîlaș, legitimat la echipa britanică Sale Sharks, nu a fost prezent la festivitate, deoarece urma să dispute un meci. Trofeul i-a fost oferit mamei sale.

"A fost un an excelent pentru rugbiul moldovenesc. Am atins toate obiectivele. Calificarea în grupa 1A şi finalizarea complexului sportiv al federației - acestea sînt sarcinile asumate pentru anul 2015”, a subliniat în mesajul său de salut adresat celor prezenți la manifestare Vasile Revenco, președintele federației naționale de profil.

Echipa națională a repurtat trei victorii consecutive în toamna anului curent în meciurile desfășurate cu selecționatele Ucrainei, Poloniei și Suediei. Lotul feminin al Moldovei de rugbi-7 s-a situat pe locul cinci la Campionatul European.

img14002184

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!