ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În UTA Gagauz-Yeri se desfăşoară expoziţii ce promovează integrarea economică în UE

13:18 | 20.12.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/.  Centrul “Pro Europa” din UTA Gagauz-Yeri organizează în zilele de 19 şi 20 decembrie, la Comrat şi Ceadîr-Lunga, expoziţii pentru antreprenori cu genericul “Integrarea Republicii Moldova în comunitatea economică europeană”, relatează MOLDPRES.

Potrivit directorului centrului nominalizat din Comrat, Ludmila Mitioglo, scopul acestor expoziţii constă în crearea unei platforme comune pentru mediul de afaceri din UTA Gagauz-Yeri, unde antreprenorii vor primi asistenţă tehnică, informaţională şi financiară pentru participarea la proiecte susţinute de Uniunea Europeană.

“În cadrul expoziţiilor sînt prezentate ideile de afaceri care au beneficiat deja de finanţare şi granturi europene. Businessmeni din Şoldăneşti, Teleneşti, Orhei şi alte raioane au sosit pentru a face schimb de experienţă cu oameni de afaceri din autonomie”, a menţionat Mitioglo, citată de portalul Gagauzinfo.md.

Expoziţia “Integrarea R. Moldova în comunitatea economică europeană” se înscrie în campania de informare şi susţinere a procesului de integrare a ţării noastre în UE,  desfăşurată de societatea civilă în UTA Gagauz-Yeri şi raionul Taraclia.

 

img14002191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!