ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zimbru a cîștigat memorialul ”Nicolae Chiriliuc”

13:18 | 25.12.2014 Categorie: Sport

Chişinău, 25 dec. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Zimbru Chișinău s-a clasat pe primul loc la memorialul ”Nicolae Chiriliuc”, rezervat cadeților în vîrstă pînă la 10 ani, care s-a desfășurat la Palatul sporturilor Universității de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES.

La competiţie au participat șase formații: Zimbru, Real Succes, LTPS, Buiucani-Dacia, LIRPS (toate din Chişinău) şi Petrocub Sărata Galbenă.

Turneul a fost organizat de Liceul-Internat Republican cu Profil Sportiv în colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova.

Toţi copiii au primit cadouri din partea organizatorilor, iar Federaţia Moldovenească de Fotbal le-a oferit un set de mingi.

Turneul s-a desfășurat pentru a zecea oară. Nicolae Chiriliuc i-a lansat în fotbalul de performanță pe Victor Golovatenco, Mihai Moraru, Vladislav Lungu, Serghei Pogreban, Anatol Doroş, Vladimir Tanurcov, jucători care au evoluat în selecționatele Moldovei. Victor Golovatenco este și în prezent o piesă importantă în compartimentul defensiv al echipei naționale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!