ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mijlocașul Alexandru Suvorov va juca la Milsami Orhei

17:01 | 29.01.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 29 ian. /MOLDPRES/. Mijlocașul stînga Alexandru Suvorov (27 de ani) a semnat un contract pe un termen de trei ani cu echipa Milsami Orhei și a plecat ieri în cantonamentul din Antalya (Turcia), relatează MOLDPRES.

În ultimul an el a fost legitimat la echipa rusă Mordovia Saransk, dar a jucat pentru ea doar în cinci meciuri la formația secundă. ”Termenul acordului său cu clubul din Rusia a expirat. Am convenit că pe moment echipa Milsami este cea mai potrivită variantă pentru a reveni la forma sa sportivă de zile mari. În cazul în care va apărea o ofertă mai convenabilă, clubul are dreptul s-o analizeze și să-i dea curs”, a declarat în cadrul conferinței de presă desfășurate cu ocazia transferului impresarul jucătorului, Leonid Istrati.

Potrivit lui, aspectul financiar al transferului este lipsit de importanță. ”N-am pus accentul în timpul negocierilor pe latura materială. Important acum este să intre în forma sportivă care l-a consacrat cîndva”, a subliniat oficialul.

Conform transfermarket.co.uk, Alexandru Suvorov valorează 176 de mii de euro.

Jucătorul este originar din Chișinău, s-a lansat în fotbalul de performanță la Sheriff Tiraspol, devenind cu ea campion național, posesor al Cupei Moldovei, Cupei Comunității. A mai jucat la FC Tiraspol, Academia Chișinău, Cracovia (Varșovia). La echipa națională a evoluat în 47 de meciuri și a marcat 7 goluri. În 2011 a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!