ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ucraina: 15 soldați au fost uciși în ultimele 24 de ore în estul separatist

14:10 | 31.01.2015 Categorie: Externe

Kiev, 31 ian. /MOLDPRES/. Cincisprezece soldați ucraineni au fost uciși și 30 au fost răniți în ultimele 24 de ore în estul separatist prorus, a anunțat sîmbătă ministrul ucrainean al apărării, Stepan Poltorak, informează AFP, preluată de AGERPRES şi MOLDPRES.

"Cincisprezece militari au fost uciși în ultimele 24 de ore pe toată linia frontului", a declarat ministrul, în timpul unui briefing de presă, precizînd că pierderile de vieți au fost înregistrate în special în regiunea separatistă Lugansk și lîngă Mariupol, port strategic la Marea Azov aflat sub controlul Kievului, unde 30 de civili au fost uciși săptămîna trecută în bombardamente atribuite rebelilor proruși.

 

img15000646

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!