ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 2-8 martie

14:37 | 25.02.2015 Categorie: Horoscop

Pe CAPRICORNI în săptămîna următoare îi aşteaptă laude din partea şefilor. Conducerea va aprecia în sfîrşit la justa valoare seriozitatea, concentrarea şi spiritul de disciplină ce vă caracterizează, onorîndu-vă cu distincţia meritată. Aceasta poate fi nu doar sub formă de mulţumire orală, ci poate constitui şi o avansare considerabilă la serviciu. De asemenea, săptămîna este favorabilă pentru studii sau iniţierea unui nou proiect de afaceri legat de educaţie.

VĂRSĂTORII se pot aştepta în viitoarea săptămînă la succese în afaceri comerciale. Perioada promite să fie benefică pentru înţelegeri profitabile, proiectele începute se vor dezvolta cu operativitate, de aceea astrele vă recomandă să nu rataţi acest timp bănos. Anume acum aţi putea soluţiona favorabil problemele legate de extinderea businessului sau lansarea unor noi tipuri de activităţi. Resursele care nu vă ajung pentru aceasta vă vor fi oferite de oameni apropiaţi.

PEŞTII vor avea parte de o săptămînă activă şi încordată, favorabilă pentru negocieri şi înţelegeri financiare. Spiritul hotărît va deveni o chezăşie pentru o avansare de succes spre scopurile ţintite şi recunoştinţa celor din jur. Totodată, fiţi atenţi la sine, altminteri imprudenţa ar putea să vă strice relaţiile cu oamenii apropiaţi, iar neglijenţa vă va face rău în lucrul cu documentele.  

BERBECII în această săptămînă se pot confrunta cu înşelăciuni în relaţiile de parteneriat sau se pot lăsa antrenaţi într-un conflict cu rudele. Străduiţi-vă în perioada respectivă să evitaţi întîlnirile cu şefii, deoarece aţi putea avea divergenţe serioase. Nici într-un caz nu întreprindeţi acţiuni negîndite – aveţi răbdare şi situaţia de la sine se va schimba în bine. Or, cel mai indicat ar fi să vă luaţi un mic concediu, dacă aveţi aşa posibilitate.

TAURILOR astrele le recomandă să nu dea dovadă de insistenţă excesivă în relaţiile cu colegii de serviciu. În acest fel, aţi putea evita nişte dispute inutile. Totodată, în această perioadă vă sînt contraindicate aventurile financiare, mai ales investiţiile băneşti în proiecte profitabile, dar dubioase, care ulterior s-ar putea solda cu pierderi mari. În acest caz nu trebuie să uitaţi de înţelepciunea populară privind caşcavalul gratis ce poate fi doar în capcană.

GEMENII sînt avertizaţi să nu participe la activităţi îndoielnice şi riscante. Daţi dovadă de stăpînire de sine şi de bun-simţ, străduiţi-vă în săptămîna următoare să fiţi reţinuţi şi atunci nimic nu va ameninţa bunăstarea dvs. Amînaţi realizarea ideilor comerciale prea îndrăzneţe şi ocupaţi-vă doar de acele treburi pe care vi le închipuiţi cu certitudine. La serviciu trebuie să vă clarificaţi în relaţiile cu colegii, numai că fără scandal!

RACII în această săptămînă vor obţine succes în căutarea surselor suplimentare de venit sau a unui nou loc de muncă. Dacă intenţionaţi demult să schimbaţi domeniul de activitate, atunci acum este cea mai potrivită perioadă: începutul unui nou an pe calendarul selenar este cel mai bun timp pentru realizarea unor asemenea dorinţe. Singurul lucru de care nu trebuie să uitaţi -  faptul creşterii necesităţilor materiale nu este cel mai bun sfetnic în căutarea veniturilor, de aceea nu vă supraestimaţi posibilităţile.

Pe LEI îi aşteaptă o săptămînă favorabilă în toate privinţele. Veţi avea posibilitatea să avansaţi în carieră, legînd relaţii utile şi cunoştinţe cu perspectivă. În zilele apropiate veţi obţine o informaţie care o să vă ajute să vă ridicaţi nivelul profesional şi să faceţi paşii necesari în direcţia creşterii în carieră. Nu este exclus că vă aşteaptă o propunere tentantă ce ţine de avansarea în funcţie.

FECIOARELE în această săptămînă vor fi însoţite de noroc în treburi legate de finanţe şi cumpărături pentru casă. Nu economisiţi pe menaj – confortul din sînul familiei este mai presus ca banii. În relaţiile personale veţi depăşi divergenţele cu rudele, dacă le-aţi avut în ultimul timp, or, acest fapt va contribui la stabilirea păcii şi deplinei reciprocităţi în familie.

BALANŢELE vor fi remunerate binemeritat pentru îndeplinirea conştiincioasă în fiecare zi a obligaţiilor. Destul de probabil că şefii au să vă ceară să vă reţineţi de cîteva ori la serviciu în afara orelor de muncă, însă sîrguinţa dvs. nu va rămîne neobservată, soldîndu-se cu rezultate pozitive.  S-ar putea să ajungeţi în centrul atenţiei, iar oamenii din jur să caute întîlniri cu dvs. şi să se intereseze de părerea dvs. faţă de toate chestiunile.

SCORPIONII se vor evidenţia prin capacitate de muncă şi activităţi fizice sporite. Veţi reuşi să îndepliniţi orice treburi legate de rutină, obligaţiuni şi datorii. Uitaţi-vă în jur, alături sînt oameni mereu gata să vă ajute, în stare să vă îngrădească de la multe neplăceri. Deprindeţi-vă să-i ascultaţi pe cei din jur – posibil că un sfat de-al lor în această săptămînă o să vă determine să realizaţi un proiect elaborat demult.  

SĂGETĂTORII vor resimţi în săptămîna viitoare un aflux de energie şi forţe proaspete, ceea ce-i va face să se activizeze la serviciu după o recentă pauză. Săptămîna vă pregăteşte nişte propuneri interesante în contextul domeniului dvs. de activitate. În relaţiile cu cei dragi veţi găsi susţinere pentru toate iniţiativele şi tendinţele, iar oamenii apropiaţi se vor strădui să vă înconjoare cu grijă şi căldură, fapt care o să vă dea puteri pentru realizări grandioase.

(Editor: L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!