ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Victor Osipov a avut o întrevedere cu reprezentantul special al Ucrainei în reglementarea conflictului transnistrean

15:08 | 26.02.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Victor Osipov a primit astăzi vizita reprezentantului special al Ucrainei în reglementarea conflictului transnistrean, Andrei Veselovski, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, precum şi aspecte ale dialogului între partenerii implicaţi în soluţionarea problemei transnistrene.

Vicepremierul a reiterat intenția noului Guvern de la Chișinău de a impulsiona procesul de reglementare a conflictului transnistrean. Victor Osipov a subliniat importanţa reluării dialogului cu Tiraspolul, a reactivării grupurilor de lucru pentru consolidarea încrederii și a continuării procesului de negocieri în formatul „5+2".

Ambasadorul Andrei Veselovski a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea constructivă a tuturor proceselor, care pot contribui la soluționarea conflictului transnistrean.

La finalul întrevederii, vicepremierul Victor Osipov a subliniat rolul important pe care îl joacă Ucraina în procesul de reglementare şi a mulţumit oficialului pentru eforturile depuse în direcţia soluţionării conflictului transnistrean.

(Editor A. Răileanu)

img15001277

img15001277

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!