ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a promovat în semifinala turneului de la Calcutta

16:27 | 26.02.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot s-a calificat astăzi în semifinala turneului internațional de la Calcutta (India) din seria Challengers, relatează MOLDPRES.

El a promovat în această fază a competiției în urma victoriei obținută în două seturi (7-6 (7-5), 6-3) în meciul disputat cu Aleksandr Kudreavțev (Rusia), numărul 135 mondial. Radu Albot ocupă locul 164 în clasamentul Asociației Tenismenilor Profesioniști.

Aceasta a fost a treia victorie obținută la turneu. Anterior i-a învins în trei seturi (6-3, 2-6, 6-1) pe Yuki Bjambri (India), și Nikola Mektic (Croația, 7-5, 4-6, 6-3).

Radu Albot (27 de ani), angajat la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, este cel mai bun tenisman moldovean. El a cîștigat în cariera sa 14 turnee internaționale din seria Futures, unul din categoria Challengers și 13 concursuri de dublu (6 din seria Challengers, 7 – Futures).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15001283

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!