ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mii de militari ruşi au fost paraşutaţi la graniţa cu Letonia

14:00 | 27.02.2015 Categorie: Externe

Moscova, 27 feb. /MOLDPRES/. Mii de militari ruşi au fost paraşutaţi la doi paşi de graniţa cu Letonia, în regiunea Pskov, în cadrul unor exerciţii de război care au stîrnit nemulţumirea oficialilor de la Riga, scrie lsm.lv, consultat de realitatea.net şi MOLDPRES.

Paraşutarea trupelor ruse lîngă graniţa cu Letonia este un aspect obişnuit al manevrelor militare derulate de Moscova, care sînt programate să se încheie sîmbătă, a declarat un oficial al Ministerului rus al Apărării, citat de AFP.

Exerciţiile militare derulate atît de aproape de graniţă i-au alarmat însă pe vecinii Rusiei.

Ministrul leton al Apărării, Raimonds Vejonis, a subliniat că autorităţile au sporit supravegherea la graniţă şi a criticat Moscova pentru că nu a anunţat din timp desfăşurarea exerciţiilor.

 

(Editor M. Cucu)

img15001308

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!