ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gherman va efectua o vizită în România

16:07 | 03.03.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, va efectua miercuri o vizită de lucru în România, la invitația omologului român, Bogdan Aurescu, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

 

Ministrul Natalia Gherman va avea întrevederi cu Președintele României, Klaus Iohannis, Prim-ministrul Victor Ponta și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. De asemenea, șefa diplomației de la Chișinău și omologul român vor deschide Reuniunea Comisiei Interguvernamentale România – Republica Moldova pentru Integrare Europeană. La finalul evenimentului cei doi miniștri vor susține o conferință de presă.

 

Principalele subiecte care urmează a fi abordate în cadrul vizitei sînt coordonarea acțiunilor de pe agenda europeană, printre care Consiliul de Asociere RM-UE și cea de-a X-a Reuniune a Grupului pentru Acțiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), care vor avea loc în această lună, la Bruxelles, valorificarea sprijinului României pentru parcursul european al țării noastre și consolidarea schimburilor comercial-economice bilaterale. 

(Editor M. Jantovan)

img15001405

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!