ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportivul moldovean Cristian Chiriță a devenit campion al României la tenis de masă

10:23 | 04.03.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Sportivul moldovean Cristian Chiriță a devenit campion al României la tenis de masă, categoria de vîrstă cadeți, concursul pe echipe, cu CS Pristavu Cîmpulung, au informat astăzi surse din cadrul federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

”Mă bucur mult de acest succes, fiind și o părticică din munca ce am depus-o anterior la antrenamente cu Cristian Chiriță, un tînăr extraordinar de talentat”, a declarat pentru agenție Natalia Smirnova, antrenoarea care l-a depistat și lansat în tenisul de masă de performanță pe Chiriță.

Printre învinșii săi la ultima etapă a campionatului României, Divizia A, desfășurată la Constanța, figurează și Cristian Pletea, cîștigătorul turneului Top-12 din România, campion mondial continental pe echipe, categoria juniori, dublu masculin, în pereche cu moldoveanul Andrei Puțuntică, care evoluează în prezent în Germania.

Cristian Chiriță este multiplu campion național de cadeți, juniori, iar în 2014 a devenit campionul Moldovei la seniori. S-a legitimat la CS Pristavu anul trecut.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img15001412

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!