ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cei mai buni studenţi din Republica Moldova au primit Burse de Merit

10:54 | 04.03.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Un număr de 50 de studenţi din Republica Moldova au primit Burse de Merit în valoare de cîte 12 mii de lei. Premierea a avut loc în seara zilei de marţi, 3 martie curent, informează MOLDPRES.

Cîştigători au devenit 35 de studenţi din ultimul an, ciclul licenţă şi 15 studenţi de la primul an, ciclul masterat. În total, în acest an la concurs au depus dosarele 257 de candidaţi de la 16 instituţii de învăţămînt superior din ţară. Bursierii au fost selectaţi în baza analizei dosarelor prezentate şi a rezultatelor obţinute la un test de cultură generală.

Concursul "Burse de Merit" a ajuns la cea de-a XIX-a ediţie. Acesta este organizat de Centrul de Informații Universitare sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al unei bănci comerciale şi al unei companii de telefonie mobilă. 

(Reporter N. Sandu, editor A. Răileanu)

img15001414

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!