ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 40 de companii vor participa la Tîrgul IMOBIL MOLDOVA, ediţia a XV-a

13:22 | 26.03.2015 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. La Centrul Internaţional de Expoziţii Moldexpo a fost inaugurat astăzi Tîrgul specializat de bunuri imobiliare IMOBIL MOLDOVA, ediţia a XV-a, care se va desfăşura pînă pe  data de 29 martie. Evenimentul este organizat de Compania Poliproject Exhibitions SRL şi reunește circa 40 de companii, informează MOLDPRES. 

Prezent la deschidere, Nistor Grozavu, viceprimar al municipiului Chişinău, a  accentuat că  acesta este un eveniment foarte important  nu doar pentru capitală, dar şi pentru întreaga ţără. Sursa citată  a exprimat speranţa că pe parcursul desfăşurării tîrgului companiile în domeniu vor stabili contacte de colaborare. 

Marina Tiron, director general al  companiei sus-numite, a  menţionat în context că, bunăoară, pentru achiziţionarea unei locuinţe ofertele  participanţilor  la actualul tîrg sînt diverse – reduceri de pînă la 10%, precum şi preţuri speciale pentru un metru pătrat, care sînt valabile doar pe durata desfăşurării manifestării. 

În aceeaşi perioadă, la Centrul Moldexpo se va desfăşura şi  Expoziţia specializată CELEBRATION, ediţia a VIII-a, care întruneşte circa  o sută de participanţi. Acest eveniment reflectă spectrul larg de servicii şi mărfuri prezente pe piaţa autohtonă pentru organizarea ceremoniilor festive. Participanţii  la expoziţie sînt saloane de mariaj, restaurante, fotostudiouri, agenţii de nuntă, saloane de frumuseţe etc. Organizatorul   manifestării este de asemenea  compania Poliproject Exhibitions SRL.

(Reporter A. Mardare, editor M. Jantovan)

 

img15002025

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!