ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Selecționerul Alexandru Kurteyan a evaluat șansele echipei naționale de fotbal în ajunul meciului cu Suedia

19:35 | 26.03.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Alexandru Kurteyan, antrenorul selecționatei R. Moldova la fotbal a evaluat astăzi, într-o conferință de presă desfășurată la stadionul Zimbru, șansele echipei naționale ca fiind egale cu cele ale formației Suediei în meciul de mîine din preliminariile Campionatului European, relatează MOLDPRES.

”Șansele noastre de a obține un rezultat pozitiv sînt egale cu 50 la sută. Va fi un meci greu, interesant. Toți fotbaliștii sînt apți de joc. Noi n-avem ce pierde. Un egal ne va satisface. Vom încerca să jucăm agresiv, dar și echilibrat, acordînd atenția necesară defensivei. Echipa Suediei are un lider indiscutabil, Zlatan Ibraghimovic, dar și noi avem un jucător de mare valoare, Alexandru Epureanu”, a declarat tehnicianul.

Căpitanul echipei naționale, Alexandru Epureanu, a subliniat că aprecierea referitoare la el este un avans. ”Nu mă compar cu Zlatan Ibraghimovic, care-i pe moment unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Aprecierea făcută este un avans. Echipa noastră își dorește o prestație bună și va lupta pentru a obține un rezultat favorabil”, a spus el.

Echipa Suediei a sosit la Chișinău și s-a cazat la hotelul Codru. În seara zilei ea va susține un antrenament de acomodare la stadionul Zimbru, iar antrenorul ei, Erik Hamren va participa la tradiționala conferință de presă din ajunul meciului.

Partida se va desfășura la stadionul Zimbru cu începere de la ora 21.45.  Toate biletele la meci au fost vîndute.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

 

img15002037

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!