ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Cujbă a avut o întrevedere cu ministrul delegat al României pentru relaţiile cu românii de peste hotare

17:05 | 27.03.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Cujbă, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul delegat al României pentru Relaţiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, care efectuează, în perioada 26-27 martie 2015, o vizită în Republica Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, ministrul Angel Tîlvăr a prezentat activitatea Departamentului pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului român al Afacerilor Externe și a pledat pentru încurajarea legăturilor la nivelul diasporei din cele două țări și schimbul reciproc de bune practici.

La rîndul său, viceministrul Daniela Cujbă a adus mulțumiri pentru sprijinul constant oferit de România prin intermediul proiectelor comune în diverse domenii, precum cel al educației, științei și culturii, ceea ce contribuie inclusiv la avansarea spre atingerea obiectivului de integrare europeană a țării noastre.

(Editor A. Răileanu)

img15002071

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!