ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 13-19 aprilie

15:21 | 08.04.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII vor lansa într-un mod favorabil pentru ei o idee pe care o nutresc demult. Pe parcursul întregii săptămîni veţi fi marcaţi de perseverenţă şi insistenţă, ceea ce o să vă permită să vă mişcaţi uşor şi cu încredere înainte, soluţionînd orice fel de probleme. Cei din jur vor demonstra supunere, fiind siguri că dvs. ştiţi ce faceţi şi cu ce scop. În această perioadă puteţi realiza tot ce v-aţi planificat, mai ales în domeniul creativ, legat de cunoaştere şi studiere a ceva nou.

Pentru VĂRSĂTORI aceasta este o perioadă plină de armonie şi echilibru practic în toate sferele. Săptămîna este îndeosebi favorabilă pentru nativii care au deja un partener, de vreme ce anume relaţiile lor se vor dezvolta cu încredere, atingînd noi înălţimi. Numai că astrele previn să este vorba nu de pasiuni romantice, ci de legături serioase, verificate în timp, care se vor consolida şi mai mult. Totodată, evitaţi cheltuieli de prisos, mai ales pe fleacuri – dacă puteţi renunţa la ceva în această săptămînă, mai bine amînaţi cumpărătura.

PEŞTII se vor simţi la începutul săptămînii extenuaţi de diverse treburi, precum şi de obligaţia de-a face un lucru de rutină fără pauze. La mijlocul săptămînii oboseala va dispărea graţie unei companii bune. Perioada este favorabilă pentru serate sau pur şi simplu întrevederi cu prietenii. Nu sînt excluse şi întîlnirile romantice. Totuşi, în timpul acestor petreceri abţineţi-vă de la băuturi tari şi abuzuri alimentare, altminteri riscaţi nişte urmări neplăcute.

BERBECII vor avea parte de o săptămînă deloc simplă. Chiar de la început lucrurile nu vor derula cum v-aţi fi dorit. Iniţial o să vă copleşească lenea şi lipsa dorinţei de-a face ceva. Ulterior, cînd situaţia va ieşi de sub control, iar toate planurile se vor prăbuşi, veţi fi cuprinşi de apatie totală. Din fericire, această stare nu va dura veşnic, or, pe la finele săptămînii o să vă veniţi în fire şi veţi începe să faceţi totul pentru a redresa situaţia, împăcîndu-i pe cei din jur, chiar dacă nu va fi uşor.

TAURILOR astrele le prognozează o săptămînă dedicată afacerilor legate de probleme materiale – acestea pot ţine de diverse circumstanţe la serviciu şi studii sau de soluţionarea chestiunilor financiare. Mai întîi de toate va trebui să lucraţi mult cu actele, planificînd acţiunile din timp şi, probabil, veţi fi nevoiţi să economisiţi ori  cel puţin să vă contabilizaţi cheltuielile. Din cauza treburilor acumulate n-o să vă ardă de romantică, de aceea relaţiile cu persoanele apropiate vor fi lăsate pe plan secund, iar încercările lor de-a vă sensibiliza vor fi ignorate.

GEMENILOR astrele le recomandă să nu renunţe la ceea ce şi-au plănuit sau să-şi schimbe deciziile. Acţionaţi, folosindu-vă puterea de seducţie, în aşa fel ca greul muncii să şi-l asume altcineva, dar şi dvs. să reuşiţi să faceţi multe în această săptămînă. A doua parte a săptămînii este benefică pentru a fi petrecută în sînul familiei. Toate problemele şi nevoile vor bate în retragere sau vor fi rezolvate de către dvs. Singurul lucru ce se cere de la dvs. este să nu cedaţi şi să demonstraţi hotărîre în toate iniţiativele, mai ales în cele ce ţin de sfera personală.

RACILOR le-ar fi de bine să dedice această săptămînă treburilor mondene. Veţi putea soluţiona probleme financiare, fiind posibile venituri băneşti sau îmbunătăţirea situaţiei de la serviciu cu o eventuală avansare. O să vă reuşească chiar şi cele mai complicate misiuni, iar colegii au să vă venereze, străduindu-se să ia exemplu de la dvs. Însă această stare de lucruri poate avea şi latură negativă – consacrîndu-vă în deplină măsură muncii, practic veţi uita de toate celelalte, fapt ce va avea un impact nu prea bun asupra familiei şi relaţiilor cu prietenii. Or, astfel riscaţi să depăşiţi limitele admise şi să vă istoviţi.  

LEII  vor avea parte la începutul săptămînii de o întîlnire importantă sau o întrunire care va fi deosebit de valoroasă  pentru viitorul lor. Veţi depăşi cu succes această etapă, deoarece toată săptămîna veţi demonstra capacităţi pentru soluţionarea problemelor în folosul dvs. În comportamentul dvs. se vor pronunţa asemenea calităţi ca insistenţa, autoritarismul, nedorinţa de-a vă supune şi samavolnicia. La finele săptămînii astfel de atitudine  se va solda cu o îmbunătăţire a situaţiei materiale, dacă nu în echivalent financiar, atunci sub forma unei avansări la serviciu. Singurul lucru pe care trebuie să-l evitaţi este terorizarea persoanelor apropiate.

Pentru FECIOARE vine o perioadă de schimbări benefice în viaţă. Toate greutăţile treptat vor fi soluţionate, iar situaţia dvs. se va îmbunătăţi. Veţi putea din nou să vă simţiţi o persoană importantă, iar în jurul dvs. vor apărea cunoscuţi care demult n-au dat semne de viaţă. Comunicarea cu un număr mare de oameni, precum şi demonstrarea celor mai bune calităţi de-ale dvs. vă vor permite să faceţi multe cunoştinţe de folos care ulterior au să vă ajute să rezolvaţi probleme vitale.

BALANŢELOR astrele le recomandă să se ferească de înşelăciuni în zilele de luni şi marţi. Mai întîi de toate fiţi atenţi faţă de cercul de oameni în care aveţi încredere, dar cu care nu demult v-aţi certat. Probabil că cineva va încerca să vă calomnieze ori  să vă comunice informaţii false. De aceea verificaţi cu meticulozitate toate cele ce se produc în jurul dvs. şi toată informaţia care vă parvine. Totodată, nu vă lăsaţi duşi de valul emoţiilor şi fiţi rezonabili.  Lumina din interiorul dvs. vă va permite să limpeziţi îndoielile şi în scurt timp o să vă fie clar cine încearcă să vă ducă de nas şi doar se preface că vă este prieten.

SCORPIONII  ar trebui să-şi ţină emoţiile sub control, deoarece în această săptămînă vor fi verificaţi la capitolul trăinicie. Veţi fi măcinaţi de patimi interioare ce vor încerca să iasă la libertate, copleşind pe oricine v-ar nimeri sub mînă. Totodată, în această perioadă veţi fi nevoiţi deseori să comunicaţi, îmbinînd deplasările cu activitatea intensă. În aceste condiţii este lesne să provocaţi certuri sau să vă lăsaţi antrenaţi într-o istorie neplăcută. Străduiţi-vă să fiţi reţinuţi în orice fel de circumstanţe, altminteri riscaţi să finalizaţi săptămîna cu urmări negative.

Pentru SĂGETĂTORI scopul principal al săptămînii constă în obţinerea bunăstării materiale. Va trebui să cumulaţi mai multe treburi, căutînd mijlocul de aur între sectorul unde trebuie să daţi dovadă de ardoare şi cel unde nu prea se merită să arătaţi exces de zel.  În această perioadă veţi fi foarte preocupaţi de asemenea necesităţi „lipsite de originalitate” ca banii, puterea şi confortul. Or, din această cauză toată săptămîna veţi căuta soluţionarea problemelor de acest fel şi nu fără succes – sînt posibile venituri băneşti şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale, în schimb pentru viaţa personală forţe n-au să vă mai ajungă.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!