ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 20-26 aprilie

14:31 | 15.04.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII se pot relaxa – această săptămînă este pentru linişte şi odihnă. Or, chiar şi treburile de rutină au să vă producă plăcere, iar noile idei de-ale dvs. vor fi acceptate şi apreciate la justa valoare. Pentru viaţa familială sînt favorabile zilele de weekend, în această perioadă veţi reuşi să vă manifestaţi cele mai bune părţi, fapt ce nu va rămîne neobservat de partenerul dvs. Există şansa să îmbunătăţiţi relaţiile personale sau să faceţi noi cunoştinţe romantice ce se arată a fi cu continuare.

Pentru VĂRSĂTORI săptămîna va fi benefică la capitolul dezvoltării relaţiilor, soluţionării problemelor, armonizării legăturilor şi schiţării planurilor pe viitor. Aproape toate acţiunile de acest fel au să vă permită să atingeţi un nou nivel de viaţă, mai consolidat şi plăcut. Dedicaţi-vă timpul anume vieţii personale, mai ales că soarta vă favorizează în acest sens. Începutul săptămînii este bun pentru plimbări şi diverse evenimente comune, iar sfîrşitul se potriveşte pentru rezolvarea situaţiilor divergente şi examinarea programelor.

PEŞTII au tendinţa să fie prea mercantili faţă de persoanele apropiate şi prieteni. Bineînţeles, într-un moment de grea cumpănă puteţi apela la ajutorul lor, însă nu trebuie să faceţi abuz. Totodată, nu încercaţi să obţineţi beneficii materiale pe contul altor oameni, mai ales a celor care vă iubesc şi au încredere în dvs. – e o ocupaţie departe de-a fi nobilă. Dacă v-aţi pus astfel de scopuri, aţi putea reuşi. Numai că gîndiţi-vă bine dacă au să vă bucure asemenea succese – relaţiile cu prietenii sînt mult mai importante decît un profit şi o reuşită de moment în afaceri.

BERBECILOR astrele le recomandă să renunţe luni la afaceri, dacă, desigur, le stă în putinţă. Veţi avea o dispoziţie proastă şi un concurs de împrejurări ce nu va fi în favoarea dvs. În astfel de zile este bine să reduceţi toate contactele la minim. De asemenea, evitaţi în această săptămînă cheltuielile de prisos: cumpăraţi doar strictul necesar, de vreme ce shopping-ul nu este tocmai indicat. Pe la sfîrşitul săptămînii aţi putea să vă desfăşuraţi în activitate şi să îndepliniţi tot ce v-aţi propus.

TAURILOR astrele le recomandă să fie atenţi asupra propriului fel de a fi ori cel mai bine asupra lumii lor interioare. Anume aici se ascund răspunsurile la multe întrebări ce vă frămîntă. Doar în armonie cu sine puteţi găsi soluţia corectă, determinînd metoda optimă de acţiune. În rest toate sînt deducţii şi risipire de forţe. Începutul săptămînii va fi anevoios din cauza unor emoţii negative şi a unor atacuri din partea persoanelor în care de obicei aveaţi încredere. Totuşi, pe la finele perioadei situaţia se va redresa, iar dvs. veţi reveni la ordinea firească a lucrurilor.

GEMENII vor trăi această săptămînă într-un strîns contact cu oamenii. În fiecare zi veţi fi înconjuraţi de o mulţime de persoane: prieteni, rude, cunoscuţi, colegi, diferite cunoştinţe întîmplătoare. Veţi avea parte de multă comunicare şi veţi lega relaţii folositoare ce-ar putea fi cu perspectivă. Totuşi, în pofida factorului favorabil al perioadei, păstraţi prudenţa, deoarece nu toate contactele vor fi pozitive – cineva ar putea să vă supere sau chiar să vă facă rău. Pe de altă parte, în familie vă aşteaptă armonia şi confortul, de aceea fiţi mai mult timp împreună cu oamenii dragi.

RACII vor fi în această săptămînă emoţionali ca niciodată. La începutul perioadei există pericolul să vă indispuneţi din cauza unor fleacuri, să deveniţi depresivi, căzînd în apatie şi îndepărtîndu-vă de oameni. Totuşi, pe la jumătatea săptămînii lucrurile se vor schimba şi dvs. veţi ajunge în centrul atenţiei, însufleţind orice companie cu haz şi optimism. Iar ca aceste schimbări de dispoziţie să nu pară stranii, trezind suspiciuni, străduiţi-vă să reţineţi manifestările necontrolate, în aşteptarea week-end-ului cînd toate vor reveni la normalitate. 

Pentru LEI se arată o săptămînă favorabilă, mai ales în chestiuni de reciprocitate. Or, aceste relaţii ţin mai degrabă de serviciu decît de romantism. De aceea nu vă aşteptaţi la cochetării, ci la diferite întruniri şi negocieri de afaceri, care vor fi de succes pentru dvs. Chiar de la începutul săptămînii veţi fi activi şi vrednici, stare ce se va păstra pe parcursul zilelor de muncă. Totodată, veţi reuşi în comunicare, fapt ce o să vă ofere şansa de-a soluţiona multe probleme în folosul dvs.

FECIOARELE  dispun indiscutabil de toate şansele şi pîrghiile. Or, dacă va fi sau nu această săptămînă reuşită depinde doar de acţiunile dvs. şi n-are nici un sens să învinovăţiţi pe altcineva în caz de insucces. Pe la mijlocul săptămînii ar putea să se activizeze răuvoitorii, care vor fi bucuroşi să vă organizeze diferite necazuri, deşi dvs. sînteţi în stare să ocoliţi orice piedici.  Pe de altă parte, dacă nu aveţi chef de nimic, atunci nu  aşteptaţi să vă pice mură-n gură. Pînă la urmă decizia vă aparţine – să faceţi treabă sau să vă plîngeţi de soartă.

BALANŢELOR astrele le recomandă să dedice această săptămînă dacă nu sie, atunci familiei, persoanelor apropiate şi dragi. Este deosebit de important să fiţi atenţi faţă de rudele în vîrstă, mai ales că cineva dintre acestea vor avea nevoie de ajutorul şi susţinerea dvs. Un week-end alături de neamuri vă va relaxa, încărcîndu-vă bateriile cu căldură sufletească şi confort. În chestiuni de serviciu daţi dovadă de răbdare şi cumpăt: sînt posibile situaţii cînd lucrurile se vor aranja altfel decît v-aţi dori la momentul oportun, trebuie doar să aşteptaţi şi toate se vor rezolva de la sine.

SCORPIONII vor avea o săptămînă frumoasă alături de persoana care le va împărtăşi sentimentele, opiniile şi îi va susţine în momente dificile. Însă dacă nu aveţi în preajmă un asemenea partener, atunci va trebui să faceţi faţă de sine stătător problemelor emoţionale. Este posibil să vă indispuneţi pe neaşteptate şi să cădeţi în depresie fără nici o pricină. Astrele vă recomandă să fiţi mai mult timp în singurătate, să citiţi o carte ori să revedeţi un film îndrăgit – toate au să vă fie de folos. Totodată, străduiţi-vă să nu fiţi ostili faţă de alţi oameni.

SĂGETĂTORII sînt ca de obicei pe val. Chiar dacă cineva consideră că nu aveţi dreptate şi procedaţi incorect, pentru dvs. n-are nici o importanţă părerea străină, de vreme ce aveţi cap pe umeri care vă asigură că faceţi totul exact aşa cum trebuie, fără rezervă. O asemenea încredere în sine combinată cu energie pozitivă o să vă permită în această săptămînă să măriţi numărul de aliaţi şi ca urmare să îndepliniţi perfect toate treburile. Totuşi, străduiţi-vă să aplicaţi tolerant puterea de convingere fără a da semne de tiranie, altminteri veţi plăti scump pentru aceasta.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!